TESTEMONIALS

Det siger vores kunder

Cowi
VN
Urban Power
Skala
Zeso Architects
Arkitema
OBH

TESTIMONIALS

Det siger vores kunder

Image
Cowi
VN
Urban Power
Skala
Zeso Architects
Arkitema
OBH

Generelt er jeg ret vild med Frame-platformen, det er et virkelig godt tiltag i stedet for de her gigantiske excell-ark. Udfordringen i en DGNB-certificering er at holde styr på et kæmpe sammensurium af dokumentation og det kan man få styr på i Frame, hvor man også har det samlet ét sted. En anden udfordring er at uddelegere ansvaret for opgaverne og det rækker hverken tid eller forstand til. Det kan Frame også hjælpe med. Det er alt i alt et rigtig godt styringsværktøj og Frame gør det simpelthen nemmere at bygge bæredygtigt.

Image
Martin Boye Pedersen

Arkitekt og DGNB-konsulent

Image
Lise Dannesboe

Bæredygtigspecialist

Før Frame brugte jeg EXCEL-ark. Generelt har der manglet et værktøj, hvor man kan arbejde med Bæredygtighedsledelsen på et overordnet plan og ikke kun med certificeringer. Det kan man med Frame.

Jeg er fan af Frame.

Med Frame undgår jeg som bæredygtighedsleder ”papir-arbejde”, da Frame automatisk genererer de rapporter og Excel-ark ark jeg skal bruge ifm. DGNB-certificeringen af mit projekt, og jeg sparer tid ift. den konventionelle måde at håndtere DGNB-processen.

Derudover får jeg et overblik over status hele tiden, og kan følge med i om projektet skrider frem planmæssigt. Frame giver udefrakommende (fx entreprenøren) et overskueligt indblik i en DGNB-proces, gør den transparent og dokumentations-upload nemmere.

Image
Signe Bangsbo

Kompetenceleder

Image
Brian Rask Madsen

DGNB-konsulent og auditor, bæredygtighedsleder på projekt

Med Frame sparer jeg tid og får overblik og Frame gør processen overskuelig. Jeg kan holde mig ajour med fremdriften i projektet hele vejen.

En af de største fordele ved Frame er, at jeg kan tildele de enkelte aktører opgaver og følge op på dem direkte i platformen.

Jeg vil klart anbefale Frame til andre DGNB-konsulenter og auditorer.

Frame er et rigtigt godt værktøj til dokumentation af bæredygtighed i vores byggeprojekter. Det er en stor hjælp, at Frame platformen giver synlighed og overblik, og at al vigtig viden og korrespondance er samlet et sted frem for i diverse mails og på slides.

aalborg_kommune_logo
Jens Kristian Nielsen Rønnest

Projektleder

creo_logo
Ebbe Kristiansen

Ansvarlig for bæredygtighed,
Bæredygtighedsleder

God struktur, overskueligt program til at håndtere komplekse øvelser.

Fordelen ved Frame er, at alle kan se, hvad andre har svaret. Giver overblik. Kriterier bliver tilgængelige, forståelige og konkrete. Frame været med til at gøre arbejdet med bæredygtighed og certificeringer let. Al dokumentation er samlet et sted, og jeg oplever systemet som enkelt og brugervenligt. Det appellerer til folk, der ikke er it-eksperter.

dtu_logo
Lisbet Sand

Projektleder

creo_logo
Jacob Tvede

Afdelingschef

Vi har valgt Frame, da vi med systemet nemt kan erfaringsopsamle ved at køre samtlige projekter i ét system. Det er nemt at tilgå alt DGNB-materialet, vi har alt samlet et sted og dermed er det også nemt at hente data ud.

Med Frame slipper man for løsreven kommunikation, emails og filer, der cirkulerer rundt i flere systemer. Alt er samlet i Frame. Meget nemt at modtage og løse en opgave i systemet. Giver et bedre overblik. Hele systematikken og grundtanken i systemet er rigtig.

dtu_logo
Thomas Lyngvad

Ingeniør og kvalitetsleder

creo_logo
Nicolai Hansen

Byggeleder og DGNB-konsulent

Opgavefordelingen i Frame er god, og Frame fungerer rigtigt godt som værktøj. Der findes ikke noget bedre alternativ til Frame - ikke en gang tæt på.

Kommunikation og ledelse er helt centrale emner, når vi i branchen skal arbejde seriøst med bæredygtigt byggeri. For at komme godt i mål, skal alle aktører være med og Frames platform tillader en systematisk tilgang til at opnå bygherrens målsætninger med god kommunikation som drivkraft.

dtu_logo
Mike Staunstrup

Chefrådgiver, bæredygtighed

creo_logo
David Bro

Projektleder

Frame giver et godt overblik. Koordineringsdelen er rigtig god. Alt hvad der handler om DGNB er samlet et sted og foregår på Frame. Det er også et godt kommunikationsredskab, vi bruger kun Frame til kommunikation i forbindelse med DGNB i projektet.

Frame afmystificerer processen med DGNB. Nu frygter jeg ikke længere DGNB-certificeringen. Før fik vi ofte ansøgningen retur, fordi vi manglede oplysninger eller point. Vi havde intet overblik. Det gør vi ikke længere med Frame.

dominia_logo
Rasmus Overgaard Bertelsen

Bygherrerådgiver og projektleder

creo_logo
Charlotte Lykke Pedersen

Senior bæredygtighedsspecialist

Jeg er meget tilfreds med Frame - det er et super værktøj. Dejligt at man har al dokumentation og dialog samlet ét sted, og at data kan trækkes ud til Excel, matrix og færdige rapporter.

Med Frame opnår du en reel tværfaglig bæredygtig helhed i dit projekt. Tværfagligheden bliver meget mere operationel, og alle har hele tiden overblik. En anden ting jeg er vild med ved Frame er, at man har bæredygtighed med fra starten. Når man bruger Frame platformen, får man kvalificeret den indledende fase, og der er en god, naturlig kobling fra indledende fase og ind i de næste faser. Det giver en rød tråd hele vejen igennem projektet, og jeg synes, det er stærkt, at man i Frame kan trække egne kriterier ind, så de supplerer DGNB, og man får alle de kriterier ind, der er helt særlige for projektet.

dominia_logo
Jesper Ingemann Mogensen

Arkitekt MAA, Partner

creo_logo
Jonas Munch Rasmussen

Projekteringsleder og DGNB-koordinator

Vi har valgt Frame som standard til alle vores DGNB-certificerede projekter, fordi platformen giver et rigtigt godt overblik og sparer tid. I stedet for at bruge tid på at lede i manualen kan vi under hvert punkt hurtigt finde ud af, hvad vi skal levere på, og det er nemt at følge scoren i hele forløbet. Frame giver overblik lige fra starten, uden at der skal bruges ekstra tid og energi på det.