TESTEMONIALS

Det siger vores kunder

TESTEMONIALS

Det siger vores kunder

Image
Image

Lise Dannesboe

Bæredygtigspecialist

Før Frame brugte jeg EXCEL-ark. Generelt har der manglet et værktøj, hvor man kan arbejde med Bæredygtighedsledelsen på et overordnet plan og ikke kun med certificeringer. Det kan man med Frame.

Jeg er fan af Frame.

I Vestergaard Nielsen har vi i arbejdet med vores biografprojekt i Nordhavnen, og benyttet os af Frame i arbejdet med DGNB-certificeringen af bygningen.

Frame har været et værdifuldt værktøj til at holde styr på de mange krav, der er i en DGNB-certificering og er ikke mindst et godt redskab til at fremme samarbejdet mellem Vestergaard Nielsen og Arkitema, som vi samarbejder med om certificeringen.

Image

Riko Vejgaard Sørensen

Byggeleder

Image

Rune Veile

Arkitekt, Partner

Det giver et godt overblik over implementeringen af DGNB i de enkelte faser, og er samtidig et rigtigt godt redskab til at holde styr på parametre og point.

At man har alle forklaringerne fra manualerne skrevet direkte ind i programmet er rigtigt smart. På den måde har man det hele lige ved hånden uden at skulle slå op i manualerne.

Generelt er jeg ret vild med Frame-platformen, det er et virkelig godt tiltag i stedet for de her gigantiske excell-ark. Udfordringen i en DGNB-certificering er at holde styr på et kæmpe sammensurium af dokumentation og det kan man få styr på i Frame, hvor man også har det samlet ét sted. En anden udfordring er at uddelegere ansvaret for opgaverne og det rækker hverken tid eller forstand til. Det kan Frame også hjælpe med. Det er alt i alt et rigtig godt styringsværktøj og Frame gør det simpelthen nemmere at bygge bæredygtigt.

Image

Martin Boye Pedersen

Arkitekt og DGNB-konsulent

Image

Anders Sonnichsen

Citater nedenfor af Anders Sonnichsen givet til Politikens Byrum i fbm. artiklen: Ny platform vil gøre »omstændig« DGNB-certificering simpel, udkommet 23. april 2018

Det giver ro i maven, fordi vi er endnu mere sikre på, at vi har alt med. Det er ikke et quick fix overhovedet. Man skal stadig selv stå for det meste af arbejdet, men det giver et meget bedre overblik.

I takt med, at hver især melder tilbage, at de har opfyldt de delmål, de er blevet tildelt, kan jeg se i overblikket, at processen bliver mere og mere færdig. Det er en ret tydelig fremgangsmåde.

Med Frame undgår jeg som bæredygtighedsleder ”papir-arbejde”, da Frame automatisk genererer de rapporter og Excel-ark ark jeg skal bruge ifm. DGNB-certificeringen af mit projekt, og jeg sparer tid ift. den konventionelle måde at håndtere DGNB-processen.

Derudover får jeg et overblik over status hele tiden, og kan følge med i om projektet skrider frem planmæssigt. Frame giver udefrakommende (fx entreprenøren) et overskueligt indblik i en DGNB-proces, gør den transparent og dokumentations-upload nemmere.

Image

Signe Bangsbo

Kompetenceleder

Image

Brian Rask Madsen

DGNB-konsulent og auditor, bæredygtighedsleder på projekt

Med Frame sparer jeg tid og får overblik og Frame gør processen overskuelig. Jeg kan holde mig ajour med fremdriften i projektet hele vejen.

En af de største fordele ved Frame er, at jeg kan tildele de enkelte aktører opgaver og følge op på dem direkte i platformen.

Jeg vil klart anbefale Frame til andre DGNB-konsulenter og auditorer.

Frame er et rigtigt godt værktøj til dokumentation af bæredygtighed i vores byggeprojekter. Det er en stor hjælp, at Frame platformen giver synlighed og overblik, og at al vigtig viden og korrespondance er samlet et sted frem for i diverse mails og på slides.

aalborg_kommune_logo

Jens Kristian Nielsen Rønnest

Projektleder

creo_logo

Ebbe Kristiansen

Ansvarlig for bæredygtighed,
Bæredygtighedsleder

God struktur, overskueligt program til at håndtere komplekse øvelser.

Fordelen ved Frame er, at alle kan se, hvad andre har svaret. Giver overblik. Kriterier bliver tilgængelige, forståelige og konkrete. Frame været med til at gøre arbejdet med bæredygtighed og certificeringer let. Al dokumentation er samlet et sted, og jeg oplever systemet som enkelt og brugervenligt. Det appellerer til folk, der ikke er it-eksperter.

dtu_logo

Lisbet Sand

Projektleder

creo_logo

Jacob Tvede

Afdelingschef

Vi har valgt Frame, da vi med systemet nemt kan erfaringsopsamle ved at køre samtlige projekter i ét system. Det er nemt at tilgå alt DGNB-materialet, vi har alt samlet et sted og dermed er det også nemt at hente data ud.

Med Frame slipper man for løsreven kommunikation, emails og filer, der cirkulerer rundt i flere systemer. Alt er samlet i Frame. Meget nemt at modtage og løse en opgave i systemet. Giver et bedre overblik. Hele systematikken og grundtanken i systemet er rigtig.

dtu_logo

Thomas Lyngvad

Ingeniør og kvalitetsleder

creo_logo

Nicolai Hansen

Byggeleder og DGNB-konsulent

Opgavefordelingen i Frame er god, og Frame fungerer rigtigt godt som værktøj. Der findes ikke noget bedre alternativ til Frame - ikke en gang tæt på.

Kommunikation og ledelse er helt centrale emner, når vi i branchen skal arbejde seriøst med bæredygtigt byggeri. For at komme godt i mål, skal alle aktører være med og Frames platform tillader en systematisk tilgang til at opnå bygherrens målsætninger med god kommunikation som drivkraft.

dtu_logo

Mike Staunstrup

Chefrådgiver, bæredygtighed

creo_logo

David Bro

Projektleder

Frame giver et godt overblik. Koordineringsdelen er rigtig god. Alt hvad der handler om DGNB er samlet et sted og foregår på Frame. Det er også et godt kommunikationsredskab, vi bruger kun Frame til kommunikation i forbindelse med DGNB i projektet.