Hvem er vi


Mød holdet

I Frame er vi et hold af forskellige fagligheder, der arbejder mod ét fælles mål: At gøre bæredygtighed i byggeriet tilgængeligt og enkelt.

Vi er alle bygnings-nørder ind til benet og holdet spænder fra kreative arkitekter og kommunikatører til innovative ingeniører og systemudviklere.

Image

Jesper Ring

CEO & Co-Founder
Image
Image
Image

Jesper er Frames CEO og som dedikeret visionær inden for bæredygtigt byggeri, er det Jespers ambition at gøre bæredygtighed konkret og tilgængeligt for alle. Jesper er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring som bæredygtig bygherrerådgiver og projektleder. Jesper var med til at udvikle ideen og visionen for Frame.

Image

Ida Hee Sømod

CPO
Image
Image
Image

Ida er Frames Service system designer og har særlig indsigt i hvordan man imødekommer og optimerer brugerens behov i samspillet med komplekse IT-systemer. I tæt samarbejde med de faglige udviklere, sørger Ida for at brugernes behov indtænkes i alle løsninger og funktionaliteter.

Image

Martin Brand

CCO
Image
Image
Image

Som Frames CCO og øverste ansvarlige for salg og marketing brænder Martin for at skabe gode kunderelationer. Med sit store drive og 15 års erfaring inden for salg, IT-start ups og SaaS løsninger er han et stort aktiv i vores Customer Success strategi og drivkraft i vores mission om at gøre bæredygtighed mainstream inden for byggeriet.

Image

Jan Wejendorp

Account Executive
Image
Image
Image

Jan er vores passionerede Account Executive og de offentlige bygherrers nøgleperson hos Frame. Med sin mangeårige erfaring og professionelle tilgang til salg og kundeudvikling er han et stærkt kort, når det gælder om at hjælpe kommuner og regioner med at få succes med deres bæredygtige projekt og finde den løsning, der giver dem mest værdi for pengene.

Image

Asger Juul

CVO & Co-Founder
Image
Image
Image

Når Asger arbejder som udviklingsdirektør i Frame kombinerer han sine mange års erfaring med bæredygtigt byggeri med sit blik for arkitektonisk kvalitet. Asger har altid været inspireret af den bæredygtige vision og har som arkitekt været engageret i bæredygtige projekter i både ind- og udland. Asger var med til at udvikle hele ideen og visionen for Frame.

Image

Zeynel Palamutcu

Bæredygtighedsingeniør
Image
Image

Zeynel arbejder som faglig udvikler & DGNB konsulent hos Frame. Zeynel er uddannet ingeniør og DGNB-auditor og har stor erfaring med planlægning og økonomisk perspektivering af bæredygtige projekter.

Image

Marianne Gulløv

Communications & Marketing Manager
Image
Image
Image

Som Communications & Marketing Manager brænder Marianne for at formidle Frames unikke kvaliteter og værdier. Med sin mangeårige erfaring inden for kommunikation, marketing, PR og CSR styrer hun med sikker hånd den eksterne kommunikation og branding af Frame.

Image

Nicolas Kristoffersen

CTO
Image
Image
Image

Nicolas er Frames IT-arkitekt. Han har ansvaret for Frames IT-platform og øvrige IT-løsninger. Nicolas har studeret miljø og IT på Danmarks Tekniske universitet og Københavns IT-Universitet. Nicolas har tidligere udviklet software for store virksomheder i medicinalindustrien samt været CTO i flere startups.

Image

Lanre Abiwon

Lead Developer
Image
Image
Image

Lanre er Frames Lead Developer. Med sin store designerfaring og mere end 10 års erfaring som Web Application Developer styrer han målrettet og passioneret udviklingen af Frame. Hans mål er at gøre Frame til den stærkeste software- og serviceudbyder inden for bæredygtighed.

Image

Maria J. Almeida

Studentermedhjælper
Image
Image

Maria er studentermedhjælper og arbejder med webudvikling og opdatering af hjemmesiden. Maria er uddannet UX designer, har en stor passion for front-end design og læser til multimediedesigner, når hun ikke er hos Frame.

Image

Frederik Petersen

COO & Co-Founder
Image
Image
Image

Frederik er Frames COO. Med mange års erfaring som og innovations- og strategikonsulent arbejder Frederik dedikeret på at optimere de radikalt ændrede forretningsvilkår, som den digitale udvikling har medført i byggebranchen. Hos Frame sikrer han den operationelle procesoptimering og eksekvering af Frames strategi i samarbejde med Jesper Ring.

Image

Ingi Jansson Müller

Software Developer
Image
Image
Image

Ingi er en af Frames dygtige udviklere. Med en professionsbachelor i webudvikling og en kandidat i medialogi er han et stærkt kort i udviklingen af vores platform. Ingi sørger desuden for den tekniske udvikling af Frames website og er en uundværlig del af vores tekniske team.

Image

Kim Lyngvig Hansen

Faglig udvikler og arkitekt
Image
Image
Image

Kim arbejder til daglig som faglig udvikler i Frame. I kraft af sin store erfaring som arkitekt inden for byggeri og bæredygtige løsninger bidrager Kim særligt med udvikling og kontrol af værktøjets funktioner og brugervenlighed.

Image

Christian Honoré

Bestyrelsesformand
Image
Image

Christian er Frames bestyrelsesformand. Han er direktør og stifter af 3B Impact, der arbejder for positiv forandring ved at kombinere forretningsstrategi og positiv impact. Hele sit professionelle liv har han arbejdet med bæredygtighed, impact og CSR. Hans personlige varemærke og passion er - ”få ansvar ind i forretningen og få forretning ud af ansvarlighed.”

Image

Mauricio Garza

Growth Advisor
Image

Som Growth Advisor for Frame er Mauricio med til at lægge strategien, sætte rammerne for kundetilgang, og customer succes samt sikre gennemførelse og vækst. Hans rolle omfatter håndtering af product/market fit, ansættelser og onboarding. Med sin store erfaring og høje drive er Mauricio med til at sikre et stærkt loop mellem markedet, Frame og salg/marketing.

Bliv en del af holdet

Brænder du for bæredygtighed og bliver du også inspireret af grønne visioner? I Frame er vi altid på udkig efter nye bæredygtighedstalenter og samarbejdspartnere, så vi kan udbrede vores vision om, at gøre byggebranchen mere bærdedygtig.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, så send gerne dit cv og/eller ansøgning til Frames karriereside. Her kan du også læse lidt mere om teamet, vores kultur, værdier og hvorfor, vi synes Frame er en fantastisk arbejdsplads.