Hvem er vi


Mød holdet

I Frame er vi et hold af forskellige fagligheder, der arbejder mod ét fælles mål: At gøre bæredygtighed i byggeriet tilgængeligt og enkelt. Vi er alle bygnings-nørder ind til benet og holdet spænder fra kreative arkitekter og kommunikatører til innovative ingeniører og systemudviklere.

Jesper Ring

Adm. Direktør

Jesper er Frames Adm. direktør og som dedikeret visionær inden for bæredygtigt byggeri, er Jespers ambition at gøre bæredygtighed konkret og tilgængeligt for alle. Jesper er uddannet civil­in­ge­ni­ør og har mange års erfaring som bæredygtig bygherrerådgiver og projektleder. Jesper var med til at udvikle ideen og visionen for Frame.

Asger Juul

Udviklingsdirektør

Når Asger arbejder som udviklingsdirektør i Frame kombinerer han sin mange års erfaring med bæredygtigt byggeri med sit blik for arkitektonisk kvalitet. Asger har altid været inspireret af den bæredygtige vision og har som arkitekt været engageret i bæredygtige projekter i både ind- og udland. Asger var med til at udvikle hele ideen og visionen for Frame.

Nicolas Kristoffersen

CTO - IT Arkitekt

Nicolas er Frames IT-arkitekt. Han har ansvaret for Frames IT-platform og øvrige IT-løsninger. Nicolas har studeret miljø og IT på Danmarks Tekniske universitet og Københavns IT-Universitet. Nicolas har tidligere udviklet software for store virksomheder i medicinalindustrien samt været CTO i flere startups.

Kim Lyngvig Hansen

Faglig udvikler

Kim arbejder til daglig som faglig udvikler i Frame.
I kraft af sin store erfaring som arkitekt inden for bæredygtige løsninger bidrager Kim særligt med udvikling og kontrol af værktøjets funktioner og brugervenlighed.

Zeynel Palamutcu

Faglig udvikler

Zeynel arbejder som faglig udvikler & DGNB konsulent hos Frame.
Zeynel er uddannet ingeniør og DGNB-auditor og har stor erfaring med planlægning og økonomisk perspektivering af bæredygtige projekter.

Frederik Petersen

Innovations- og strategikonsulent

Frederik er til daglig Frames innovations- og strategikonsulent. Med mange års erfaring i vækstskabelse arbejder Frederik med at optimere de radikalt ændrede forretningsvilkår som den digitale udvikling har medført i byggebranchen.

Ida Hee Søemod

Service system designer

Ida er Frames Service system designer og har særlig indsigt i hvordan man imødekommer og optimerer brugerens behov i samspillet med komplekse IT-systemer. I tæt samarbejde med de faglige udviklere, sørger Ida for at brugernes behov indtænkes i alle løsninger og funktionaliteter.

Ingi Jansson Müller

Studentermedhjælper

Ingi er studentermedhjælper hos Frame og hjælper med at holde hjemmesiden opdateret. Ingi har en professionsbachelor i webudvikling og er under uddannelse som kandidat i medialogi.

Bliv en del af holdet

Brænder du for bæredygtighed og bliver du også inspireret af grønne visioner? I Frame er vi altid på udkig efter nye bæredigtighedstalenter og samarbejdspartnere, så vi kan udbrede vores vision om, at gøre byggebranchen mere bærdedygtig.

Kontakt Jesper Ring på jr@openframe.org for at høre om mulighederne for at blive en del af teamet.