Frame gør bæredygtig entreprise nemmere

Frame er den førende platform til ledelse af bæredygtige byggeprojekter. Vi er stolte over at være med til at gøre bæredygtighed i byggeriet enkelt, overskueligt og effektivt.
Image

Arbejder I med in-house bæredygtighedsledelse i jeres byggeprojekter?

Frame er et komplet værktøj til byggebranchen, der samler en stærk ledelsesplatform, bæredygtighedsprojektering og certificering på samme platform. Det betyder at alt hvad I skal bruge til projektet er samlet hos Frame.

Det er komplekst at skabe store projekter, men det behøver ikke være kompliceret.

Frame er designet til at holde styr på store byggeprojekter og samtidigt gøre det nemt at leve op til krav og ønsker om bæredygtighed.
Image

Vi skabte Frame for at gøre det simplere og nemmere at lave bæredygtigt byggeri. På denne side kan I læse mere om hvordan Frame hjælper entreprenører med at komme i mål med deres bæredygtige byggeprojekter.

Bæredygtighed i byggeriet er et støt voksende krav hos kunder, men det kan være svært at holde styr på et komplekst byggeprojekt, og samtidig sikre sig at projektet lever op til bæredygtighedsstandarder undervejs.
Image

Hvordan sikrer man at bæredygtighed er tænkt ind i hele projektet?

Image

Hvordan planlægger man bæredygtighed i et projekt?

Image

Hvilke standarder er der, og hvordan lever man op til dem?

Image

Hvordan holder man nemt styr på al dokumentation og relevant information i et komplekst projekt?

Image

Store projekter kræver samarbejder på tværs af faggrupper, på tværs af virksomheder og på tværs af interner og eksterne professionelle. Det kan være svært at sikre sig et overblik over alle de aktører der kan være indblandet i et projekt, og sikre sig at alle bidrag og alle detaljer bliver husket.

Frames løsning er at samle alt det relevante på én platform, hvad enten det er planlægning, certificering, rollefordeling eller bæredygtighed.

Hvad gør Frame for jer?

Image
Frame sikrer jer fuldt overblik over hele projektet
Image
Frame kan bruges til at tildele roller og lede arbejdet i store, komplekse projekter
Image
Frame giver automatisk en DGNB-score når projektet skabes, baseret på aktuelle regler og standarder for DGNB
Image
Frame samler hele jeres projekt et sted, og lader jer trække jeres data ud når I har brug for det
Image
Frame kan gøre jer klar til tredjepartskontrol med et par klik
Image
Frame lader jer anvende jeres egne standarder og målsætninger for bæredygtighed, og kan kombineres med andre standarder
Image

Vi har designet Frame for at gøre det nemt at arbejde med bæredygtighed i projekter. Frame bygger på en kerne af fagspecifikke standarder og best practices, og giver store hold og store projekter en samlet platform at kommunikere, samarbejde og udvikle på. Det gør at jeres projekt ikke længere behøver at være spredt over mange platforme, og at jeres dokumenter og planer er samlet ét sted. Det gør at det er nemmere at tale sammen, at arbejde sammen og at skabe sammen.

Vi spurgte vores kunder hvad der gør frame til det rigtige valg for entreprenører.

Image
Frame øger sandsynligheden for opnåelse af bygherrens ambitioner
Image
Frame gør det mindre komplekst at bygge bæredygtigt
Image
Frame øger deres viden om at bygge bæredygtigt
Image

"Vi har valgt Frame, da vi med systemet nemt kan erfaringsopsamle ved at køre samtlige projekter i ét system. Det er nemt at tilgå alt DGNB-materialet, vi har alt samlet et sted og dermed er det også nemt at hente data ud."

- Jacob Tvede

Image

"Vi har valgt Frame som standard til alle vores DGNB-certificerede projekter, fordi platformen giver et rigtigt godt overblik og sparer tid. I stedet for at bruge tid på at lede i manualen kan vi under hvert punkt hurtigt finde ud af, hvad vi skal levere på, og det er nemt at følge scoren i hele forløbet. Frame giver overblik lige fra starten, uden at der skal bruges ekstra tid og energi på det."

- Jonas Munch Rasmussen

Image

"Opgavefordelingen i Frame er god, og Frame fungerer rigtigt godt som værktøj. Der findes ikke noget bedre alternativ til Frame - ikke en gang tæt på."

- Nicolai Hansen

Vi er stolte over at være valgt som værktøjet til bæredygtig ledelse af byggeprojekter hos vores kunder, og vi arbejder hårdt på at leve op til deres ønsker og behov

Prøv Frame

Image

Vi tror på at Frame kan gøre en positiv forskel for jeres projekter. Vi ved at der er mange aspekter i store projekter, så vi vil gerne vise hvad det er Frame kan. I kan ringe eller skrive til os, men vi synes at det er bedst at give en hands on demonstration, der kan vise styrken i Frame.

Vi tilbyder derfor en 30-dages prøveudgave af Frame med fuld funktionalitet og uden økonomisk binding. Det gør at I kan se om Frame er løsningen for jer.

Prøv Frame gratis

Vi tilbyder en 30-dages prøveudgave af Frame med fuld funktionalitet og uden økonomisk binding. Det gør, at du kan se, om Frame er løsningen for dig.

Prøv gratis

Tilmeld dig gratis webinar

Se Frame demonstreret på vores gratis webinar, hvor du også får lejlighed til at stille spørgsmål.

Tilmeld webinar
Image

Skriv til os

Kontakt os for en snak om, hvordan Frame kan give værdi i jeres DGNB-projekter.

Lær mere om, hvordan Frame gør hverdagen nemmere for nogle af vores mange tilfredse kunder her

vores kunder