Nem digital styring af DGNB-projekter

  • Op til 40% tidsbesparelse i DGNB-processer
  • Integreret review funktion til DK-GBC
  • Slip for vedligehold af opdateringer af DGNB
Image

Synes du, det er komplekst at overskue DGNB-proces, kriterier og opdateringer af DGNB?

Frame er et ledelsesværktøj til bæredygtighed, der giver komplet operationel kontrol over dit projekt og gør certificering og bæredygtighed simpelt og overskueligt. Læs mere her, og se hvorfor 30% af danske DGNB-projekter allerede bruger Frame.

Kan certificering gøres enklere?

Det kan være en udfordring at have styr på dokumentationen, når ens byggeprojekt skal tredjepartskontrolleres i forbindelse med en DGNB og DGNB Flex-certificering.

Et projekt rummer mange forskellige delelementer og aspekter, og der skal leveres en lang række dokumenter og information for at kunne give et retvisende og fyldestgørende billede af projektet.

Image
Image

Denne information er ofte spredt ud over forskellige systemer, forskellige ansvarshavende og underleverandører, samt gemt på mange forskellige online og fysiske medier. Det gør det til en meget tidskrævende proces at gøre projekter klar til certificering. Det kan også betyde, at man glemmer dele af sin certificering og derved går glip af en højere DGNB-score.

Med det stigende fokus på bæredygtighed og den større efterspørgsel på bæredygtige og sunde byggerier, bliver det i højere grad vigtigere at tænke certificeringer som DGNB ind i projektet og leve op til de stigende krav til bæredygtighed i byggeri.

Med den grønne omstilling kan vi ikke længere gøre, som vi plejer. Det udfordrer og skaber mange opgaver i en travl arbejdsdag.

Image

DGNB er en god metode til at styrke bæredygtigheden i byggeprojekterne, men de fleste af vores kunder siger

Image

De mere end 300 kriterier gør det uoverskueligt og komplekst at lede arbejdet med DGNB i praksis

Image

DGNB-opdateringerne er frustrerende og tidskrævende

Image

Conformity check er tungt pga. mængden af dokumentation

Image

Det er besværligt og tidskrævende at indsamle dokumentation fra de forskellige aktører

Image

Det skal være muligt at kombinere DGNB med egne kriterier eller andre ordninger som fx Den frivillige bæredygtighedsklasse - FBK

Image

Data skal være tilgængelig og nem at have kontrol over, og der skal være mulighed for at bruge vores erfaringer med DGNB i fremtidige projekter

Frame har følgende features, der gør det nemt at arbejde med DGNB

Image
Omdanner alle kriterier til håndterbare opgaver
Image
Opdaterer kriteriesamlinger, når der er nye releases fra Green Building Council (DK-GBC)
Image
Har, i samarbejde med DK-GBC, integreret DGNB conformity check processen i vores platform
Image
Dokumentation uploades nemt på opgaveniveau, og det er ikke nødvendigt at eksportere data
Image
Mulighed for flere kriteriesamlinger på samme bygge- eller renoveringsprojekt. DGNB kan fx kombineres med krav fra Den frivillige bæredygtighedsklasse eller egne kriterier.
Image
Giver totalt overblik og ejerskab over data, samt mulighed for at bruge data som erfaringsdatabase til fremtidige projekter

Hvad gør Frame for dig og for dit projekt?

Image
Nemmere planlægning

Du får muligheden for at planlægge og sætte dine mål for de standarder dit projekt skal leve op til, allerede i begyndelsen af projektet.

Image
Hurtigt overblik

Du kan til enhver tid se, hvad projektets DGNB-score er og få et overblik over, hvor der kan gøres en indsats for at få scoren op.

Image
Ingen overraskelser

Fordi Frame samler hele dit projekt på en enkelt platform, er der ingen overraskelser. Du ved, hvor alt din information er, og du ved hvad der sker i projektet - både i forhold til proces og certificerings-score.

Image
Simpel certificering

Frame samler alt, hvad du skal bruge til din DGNB-certificering i en samlet pakke, så projektet er klar til tredjepartskontrol, så snart du har brug for det.

Et udpluk af kunder,
som bruger Frame til DGNB-projekter

Image
Image
Image
Image
Image

Hvad er Frame?

Image

Frame er en samlet platform til ledelse af byggeprojekter med et særligt fokus på bæredygtighed og brugervenlighed.

Når du bruger Frame, kan du tænke din DGNB-certificering ind allerede i planlægningsfasen. Frames værktøjer giver dig fuld kontrol over, hvilke standarder du gerne vil leve op til, og i hvilken grad du lever op til dem. Det gør det simpelt at sætte sine mål, og være sikker på, at projektet lever op til dem under hele processen.

Frame giver dig desuden en løbende opdatering af din DGNB-score undervejs i projektet, hvilket gør det nemt at holde sig ajour med hvor bæredygtigt projektet er.

Frame sørger for, at al relevant information samles på samme platform og gøres klar til tredjepartskontrol, hvilket gør det nemt for dig at få dit projekt certificeret.

Image

Har du lyst til at bruge Frame til at gøre dine projekter DGNB-klar fra start?

Prøv Frame gratis

Vi tilbyder en 30-dages prøveudgave af Frame med fuld funktionalitet og uden økonomisk binding. Det gør, at du kan se, om Frame er løsningen for dig.

Prøv gratis

Tilmeld dig gratis webinar

Se Frame demonstreret på vores gratis webinar, hvor du også får lejlighed til at stille spørgsmål.

Tilmeld webinar
Image

Skriv til os

Kontakt os for en snak om, hvordan Frame kan give værdi i jeres DGNB-projekter.

Lær mere om, hvordan Frame gør hverdagen nemmere for nogle af vores mange tilfredse kunder her

vores kunder