Property-Tech-Investors-ApS-og-Jesper-Ring-CEO-Frame

Endnu en funding i millionklassen til SaaS startup

Marianne Gulløv Bæredygtig projektledelse Skriv en kommentar

På mindre end fire måneder er det lykkedes SaaS startup’en Frame at sikre endnu en funding i millionklassen og samtidig få investorer med i et advisory board. Investeringen kan være med til at accelerere den grønne omstilling inden for byggeriet i Danmark og internationalt.

Frame fik i marts lukket en fundingrunde på fem millioner og kan nu glæde sig over endnu en kapitalindsprøjtning. Denne gang er det syv investorer fra investornetværket Keystones, der er gået sammen, og har skudt yderligere millioner i Frame.

De syv investorer har dannet Property Tech Investors ApS med det ene formål at bidrage til Frames fortsatte udvikling. Investorerne bidrager ikke kun med kapital. De bliver også en del af et advisory board, der løbende vil mødes med Frames ledelse for at sparre om virksomhedens næste skridt. Hver investor er særligt udvalgt på baggrund af sine særlige kompetencer og ikke mindst interesse for bæredygtighed.

Jesper Ring, Frames direktør, er begejstret over fundingen og det kompetente investornetværk:

Vi ser investorernes kompetencer som et vigtigt supplement til dem, vi allerede har i Frame, og et naturligt skridt i den rigtige retning. Sammen med kapitaltilførslen vil de være med til at sikre den planlagte skalering af Frame.

Vi har spurgt to af investorerne, bestyrelsesformand for Property Tech Investors ApS, Søren Bech Hansen og direktør Per Andersen, hvad der fik dem til at vælge Frame. Svaret var helt enkelt - Frames overordnede vision – at gøre bæredygtighed inden for byggeriet mainstream. De er begge
meget optaget af hele bæredygtighedsspørgsmålet og ønsker at være med til at gøre en forskel på den lange bane. Derudover er de overbevist om, at Frame har internationalt potentiale, og at investeringen giver et godt afkast.

For Søren Bech Hansen er det første gang, han investerer i en ikke børsnoteret virksomhed. Han var med det samme begejstret for Frame og virksomhedens tilgang til rekrutteringen af investorer:

Frame har en nøgtern tilgang til virksomhedens værdisætning. De sætter ikke deres lys under en skæppe, men er realistiske. De ønsker at håndplukke deres investorer og ser ikke udelukkende på det økonomiske, men også på de kompetencer, de forskellige kan byde ind med. Det synes jeg var interessant og forfriskende. Jeg glæder mig til at blive involveret, lære mere og til at kunne bidrage
med mine 25 års erfaring fra IT-verdenen og rekruttering af medarbejdere.

På spørgsmålet om, hvad Søren derudover forventer at få ud af det:

Jeg tror det bliver en god økonomisk rejse. Men det er ikke det vigtigste for mig. I bund og grund drejer det sig om at gøre det rigtige, og her har vi en virksomhed, der bidrager til en bedre verden. Om det går godt eller rigtigt godt – ved jeg ikke, men jeg forventer en af delene.

Per Andersen tilføjer:

Frame platformen er et enkelt, men genialt værktøj til at håndtere noget så komplekst som bæredygtighed. Folk har let ved at bruge Frame, fordi systemet minder om det, de gør i forvejen, nu er det bare digitalt og samlet et sted. Fra mine mange år i ejendomsbranchen ved jeg, hvor vigtigt det er med samarbejde på tværs af byggeriets værdikæde – lige fra projektering til driftsfasen. Der vil i fremtiden være et behov for, at man også i den efterfølgende driftsfase kan dokumentere og sikre, at man er bæredygtig. Dette vil være et oplagt område for Frame at supplere med i fremtiden.

Trods den velafsluttede fundingrunde og ferie lige om hjørnet, vil der ifølge Jesper Ring stadig blive arbejdet på højtryk sommeren over hos Frame:

Fundingen gør det muligt at opbygge præcis det team, der er nødvendigt for at kunne gå ind på nye markeder inden for det næste år. Det vil vi arbejde intenst på, og når de nødvendige ressourcer er på plads, vil næste fundingrunde i starten af 2022 hjælpe os med at komme uden for landets grænser. Her vil Sverige være vores første naturlige skridt, da vi allerede har taget initiativ til at finde samarbejdspartnere der

profile

For yderligere information om Frame eller fundingen, kontakt venligst CEO Jesper Ring tlf. 50778840 eller jr@openframe.org

profile
profile

Klik på billedet og læs mere om Per Andersen, direktør Property Tech Investors Aps, og Søren Bech Hansen, bestyrelsesformand Property Tech Investors Aps.

Frame er en innovativ digital platform til at lede, designe og dokumentere bæredygtigheden i byggeriet fra start til slut. Ved at anvende Frame får projektet målbare og konkrete kriterier til at realisere bæredygtighedsvisionen uden, at der skal gås på kompromis med kreativitet, kvalitet eller økonomi. Med Frame får de byggefaglige hjælp til at organisere, dokumentere og strukturere det bæredygtige byggeri ved at samle alt på ét sted og giver alle involverede et fælles sprog.

Bliv opdateret med nyheder om bæredygtighed og relevante emner inden for byggebranchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *