FRAME version 1.4.6

Ida Hee Søemod Release notes

I denne release 2020-04-23 v1.4.6 har der været fokus på at gøre konto administrators overblik over projekter mere overskueligt ved nu kun at vise de aktive projekter i projektoverblikket. Derudover har vi fået rettet nogle fejl vi var blevet gjort opmærksomme på at vores kunder.

Nye funktioner

  • Som konto administrator har du tidligere kunne se alle projekter i dit overblik også afbrudte projekter. For at gøre det mere overskueligt for dig bliver du kun vist de aktive projekter i dette overblik. Du kan dog stadig se en liste af alle projekter inklusiv de afbrudte. Se i videoen hvordan

Fejlrettelser

  • Visning af brugere, hvis invitation endnu ikke var blevet accepteret var ikke synlig på listen over brugere i projektet. Det er den nu og som bæredygtighedsleder kan du som tidligere gensende, fjerne eller redigere invitationen.
  • Mapper og filer der var blevet lagt under “Øvrige dokumenter” var ikke synlige, hvilket var en visningsfejl der er blevet rettet.
  • En midlertidig fejl forårsagede at datoformatet ikke blev vist korrekt for nye konti og de tilhørende projekter. Nu vises det igen i formatet dd-mm-åååå.